Pravý deň

     Dnes bol asi jeden z najpohodovejších dní, čo som kedy zažila:)
Dnes sme mali ísť s Matejom kúpať a aj sme boli. Zo začiatku to bolo síce trošku hard, najmä keď mi o 9:00 napísal, že o pol hodinu by sme mali ísť na autobus. Nakoniec sa to asi 500x menilo, mali sme ísť len busom, ale nakoniec sme išli z TT  autom, ale to, že som sa dozvedela až buse do TT, ktorý kvôli mne Maťo zastavil, lebo som to nestíhala. Proste strašné to bolo celé, ale nakoniec to dopadlo fajne.
    Viezol nás Paľo a išiel s nami aj Filip. Dnes bol na počudovanie normálny, len aby ste boli s obraze, vždy do nás odporne rýpe, odkedy som s Matejom. Dnes sa dal, cesta bola trošku úmorná, ale kým bol so mnou Matej, tak mi nič nechýbalo.
    Najprv sme išli na lano. Viete, čo to je? Je to proste lano zavesené o haluz stromu, po ktorom sa spustíte nad vodu a potom skočíte do vody. A je to fakt psycho, chalani dokonca ukecali aj mňa a ja som išla. A bola za to na seba hrdá, lebo aj oni sa dosť báli. Tam sme boli dosť dlho a blbli sme, bolo to super.
    Po nejakom čase sme sa presunuli hľadať Jarku (Filipova bývalá) s kamarátkou. To bolo dosť zaujímavé, lebo indície miesta, kde sa kúpu boli len veľmi chabé, tak sme nakoniec museli obísť polku jazera, kým sme ich našli. S nimi bola ale dosť sranda. Teda skôr s Jarkou, hoci ona nie je až tak moja krvná skupina, je dosť temperamentná, nervózna a všade je jej nejak plno, ale nie je zlá, je s ňou zábava. Viedli sme divoké boje o nafukovačku a fakt som dnes veľmi unavená. Ale bola som rada, že som dnes bola s ním a bolo mi super. Taký pravý prázdninový deň ....

A jediné, čo mi ho trochu kazilo je, že si Matej obliekol k vzorovaným plavkám kockovanú košeľu (!!!!). Ale mužom by sme vraj nemali vytýkať takéto veci:D

A som namotaná na toto. Je to so mnou zlé, viem. A áno, uvedomujem si to. Klip je FUJ, text je FUJ, Miley Cyrus je FUJ. Keď som videla ten klip, bolo mi trápne, že ho pozerám a aj za to, že vôbec existuje (ale veď pozrite si, mozog sa vám pozastaví). A ten refrén je cez chytľavá!!


Ježiši, už nikdy si ten klip nemôžem pozrieť, lebo mi nezostanú žiadne mozgové bunky ...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára